Jump to content

Photo

Forum Formatting

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
Ronnie M

Ronnie M

    Truth, Justice and the American Way

  • +Subscribers
  • 6,495 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
It appears that the forum is loading to my computer without any formatting. It's displaying like a website from the early 90's. I would printscreen a picture here but I'm not sure how to do that with a laptop keyboard. Any guidance? Thank you.
  • 0

#2
Robert B

Robert B

    Circumstantial evidence

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 11,290 posts
  • Gender:Male
I'm getting the same thing

Sent from my SCH-R930 using Tapatalk 2


  • 0

#3
garjones

garjones

    Muskrat Loverboy

  • Taliesin
  • PipPipPipPipPip
  • 30,207 posts
  • Gender:Male
  • Location:Palm Tree Island, Malaysia
It looks fine to me but the site was down completely for a few hours earlier today, probably too much into the wee hours for you US guys.
  • 0

#4
Noel L

Noel L

    God's Vicarette.

  • +Subscribers
  • 1,910 posts
  • Gender:Male
  • Location:Santo Domingo, Dominican Republic
Having the same problem, running Vista (don't laugh) and Google Chrome.
  • 0

#5
Mike

Mike

    wisnae there at a'

  • Admin
  • 467 posts
  • Gender:Male
The data monkeys have been unleashed.
  • 0

#6
Christian U

Christian U

    Lord of Eurovision

  • +Subscribers
  • 21,556 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cologne, Germany.
  • Interests:Lots of 'em.
I am confident this is being handled, but just wanted to say I've been having the same problems. only for a while though, first when it came back up it was fine... so weird.
  • 0

#7
Ulf

Ulf

    Scarecrow Impersonator

  • +Subscribers
  • 6,696 posts
  • Gender:Male
  • Location:North of Here
  • Interests:Fiction
    Non-Fiction
I get it when I go to my settings. Also, I don't seem to get any notifications when someone quotes my posts.
  • 0

#8
Mike

Mike

    wisnae there at a'

  • Admin
  • 467 posts
  • Gender:Male
There may be a delay in sorting it out, though interestingly it seems to be only some platforms that are affected. Everything is fine on my iPad, but my MacBook has screwed up formatting.

The delay is due to something I am sure some of you may have previously suspected; at this time of year Millarworld, and particularly Tegler, offers a unique IT service to a world famous celebrity. Years of helping to process forum member's wishes, balanced against a finely tuned nice/naughty moderating system, to produce a smoothly delivered final service against tight deadlines led to MT being headhunted several years ago to SysAdmin the Integrated Present Assessment and Delivery Service over this period each year.

Normal service will resume in due course. Merry Christmas!
  • 1

#9
Ogul

Ogul

    Speaking Truth to Stupid

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 22,868 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maryland
I had the problem being described when viewing only that first locked post Lorcan made on the Pub board, but most pages are loading fine for me (Firefox on Win7). On the other hand, the reply box doesn't work right, it's just a blank white box with none of the formatting options along the top. And yeah, the whole site was out for several hours last night/morning.
  • 0

#10
Arjan Dirkse

Arjan Dirkse

    anti-realist

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 10,308 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands, Yurp
On Firefox everything seems to be fine, but with Chrome it looks 90s style.
  • 0

#11
brucegray666

brucegray666

    "WHOAH!"

  • +Subscribers
  • 23,761 posts
  • Gender:Not Telling
I'm finding the formatting is fine inside threads (except the reply box doesn't have all the formatting buttons) but when viewing the boards themselves it looks very retro. Same results on Firefox on Windows 7 and whatever software my Android and the Kindle Fire run.
  • 0

#12
Chris D

Chris D

    Writes fanfiction about himself

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 10,733 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bay Area
I'm on Firefox and it's still all funky. But I'm sure it'll sort itself out eventually.
  • 0

#13
Mikha'il Tegler

Mikha'il Tegler

    Believe none of what you hear and half of what you see

  • Passenger
  • 3,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, IL
Should be good now.
  • 2

#14
Ronnie M

Ronnie M

    Truth, Justice and the American Way

  • +Subscribers
  • 6,495 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
Mine works. Thanks Mike and Mikha'il.
  • 0

#15
Christian U

Christian U

    Lord of Eurovision

  • +Subscribers
  • 21,556 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cologne, Germany.
  • Interests:Lots of 'em.
Yeah, all good now, cheers, Michael!
  • 0

#16
Miqque Loveland

Miqque Loveland

    Ex-SuperVillain

  • +Subscribers
  • 7,762 posts
  • Gender:Male
  • Location:High in the Rockies.
  • Interests:Seeing what happens next!
I SAID I WAS SORRY!

  • 0

#17
David Meadows

David Meadows

    L.L.L.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 14,577 posts
  • Gender:Male

It appears that the forum is loading to my computer without any formatting. It's displaying like a website from the early 90's. I would printscreen a picture here but I'm not sure how to do that with a laptop keyboard. Any guidance? Thank you.


I feel the need to point out that web sites were much easier to read and navigate in the early 90s. I, for one, welcome a return to those days.
  • 1

#18
Bovy

Bovy

    Iron Fist in a Velvet Glove

  • +Subscribers
  • 169 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Vanuatu
  • Interests:Bristol Cars, The Design and Application of Metamaterials in Modern Warfare, Creating Comics
is there anyway to get my old account back I.e. Not Twitter or Facebook as both are down and I can only log in on my phone die to the form save. If I log out from mw on my phone I an completely shut out. plus when I up load to flikr I have to do it on my notebook then copy and paste tge links wuth my phone into the forum. thanks
  • 0

#19
Mikha'il Tegler

Mikha'il Tegler

    Believe none of what you hear and half of what you see

  • Passenger
  • 3,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, IL
No.
  • 4




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users